Logo

Tofu is med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blød tofu
½ dl ahornsirup
2 spsk honning
3 spsk nøddeolie
2 ½ dl sojamælk
2 ½ dl piskefløde
220 g macadamianødder ristede og grofthakkede (eller hasselnødder)
125 g mørk chokolade grofthakket
 
Tofuen lægges i blød i varmt vand i 2 minutter.
Overføres derefter til koldt vand i 2 minutter og drypper derefter godt
af.
Læg nu tofuen i blenderen sammen med ahornsirup, honning og nøddeolie.
Blend til massen er fuldstændig jævn.
Tilsæt gradvist sojamælk og fløde og blend til blandingen er tyk og cremet.
Cremen hældes over i en stor frostboks eller metalform.
Bland forsigtigt nødder og hakket chokolade i cremen.
Læg låg på boksen eller dæk formen godt til med folie.
Stil den i fryseren.
Isen røres igennem netop når den begynder at stivne.
Denne proces gentages 3-4 gange inden isen fryses helt igennem.
 
Tips: Vælg endelig den bløde tofutype til denne opskrift.
En skærefast tofu har ikke den cremede konsistens, som er med til at gøre isen så lækker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her