Logo

Tofu-røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tofu
½ tsk løgsalt
1 spsk tamari (sojasauce), eller urtesalt hvis du vil bevare den lyse farve
½-1 tsk gurkemeje
2 spsk olie

Tofuen moses og blandes med de øvrige ingredienser, undtagen olien. Olien varmes op, tofuen røres i, og det hele varmes godt igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her