Logo

Tofusalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rensede forårsløg, fint hakkede
Et stykke ingefær (valnøddestørrelse)
Tofu
Soja
 
Hak de 2 rensede forårsløg meget fint, skræl, riv ingefæren og bland.
 
Variation: svits halvdelen af den revne ingefær i en smule olie på en pande, tilsæt 2 spsk soja, 1 spsk mirin (sød risvin) og 1 spsk sake.
Giv blandingen et opkog, afkøl til stuetemperatur, hæld over tofuterninger, og lad dem trække 1 time.
Fordel i små skåle og drys med 2 meget finthakkede forårsløg og resten af ingefæren.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her