Logo

Tomat/pebersuppe 29 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
500 g modne tomater (eller 1 dåse hakkede)
2 røde peberfrugter (250 g)
1 løg (150g)
2 fed hvidløg
2 tsk olivenolie
1 spsk vineddike
1 ¼ l grønsagsbouillon
1 tsk tørret basilikum
salt og peber
 
1 person:
125 g modne tomater (eller ¼ dåse hakkede)
½ rød peberfrugt (65 g)
¼ løg (40 g)
½ fed hvidløg
¼ tsk olie
¾ tsk vineddike
4 dl grønsagsbouillon
¼ tsk tørret basilikum
salt og peber
 
Skær tomaterne i kvarter.
Halver peberfrugterne, kas­ser kernerne og skær frugtkødet ud i tern.
Sauter tomat og peberfrugt i olivenolie sammen med hakket løg og hvidløg.
Hæld vineddike på og lad det koge helt ind.
Tilsæt bouillon og basilikum og lad suppen simre i 15 minutter.
Blend suppen, giv den et opkog og smag til med salt og peber.
Server med godt brød.
 
Tips: Rør lidt afdryppet yoghurt med lidt frisk basilikum, salt og peber og læg en skefuld i hver tal­lerken suppe.
 
Energi pr. portion: 475 kJ/114 kcal  Protein: 20,9% Fedt: 29,4% Kulhydrat: 49,7%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her