Logo

Tomat-appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 modne tomater
½ spsk salt
peber
2 spsk vineddike
saft af ½ appelsin og revet skal af 1 appelsin
4 spsk olivenolie
Pynt: hakket persille

Skær tomaterne i smalle både, og bland dem i en skål med salt, peber, vineddike, appelsinsaft, halvdelen af appelsinskallen og halvdelen af olivenolien.
Lad det trække et par timer, og hæld dernæst væden fra.
Dryp resten af olien og appelsinskallen over, og server salaten med hakket persille.

Tips: Herlig salat til frikadeller og sprængt kød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her