Logo

Tomat-auberginesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tomater
1 aubergine
1 spsk groft salt
½ dl olie
8 forårsløg
4 spsk balsamisk eddike
12 spsk olivenolie
friskkværnet peber
2 spsk hakket persille

Auberginen skæres i skiver, drysses med salt og lægges på køl i 2 timer.
Derefter vaskes de og tørrres godt af i køkkenpapir. Aubergineskiverne steges i olien, så de er brune på begge sider. Tomaterne skæres i skiver, foråsløgene snittes.
Det hele anrettes og overhældes med eddike og olivenolie.
Peber og persille drysses over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her