Logo

Tomatcoulis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 modne tomater
1 gulerod
3 løg
3 fed hvidløg
1 dl hvidvin
1 dl vand
2 spsk tomatpuré
1 knivspids sukker
salt og peber
suppevisk af timian, rosmarin og persille
 
Til tomatcoulisen ordnes grønsagerne, skæres i mindre stykker og sauteres let i en kasserolle med tomatpuré.
Hvidvin og vand kommes sammen med salt, suppevisk, peber og sukker. Tomatblandingen simrer 40 minutter, suppevisken tages op, hvorefter massen blendes og sigtes tilbage i kasserollen.
Coulisen kan koges yderligere ind eller tilsættes lidt vand.
Den smages til, stilles koldt og serveres fx til rejebavarois eller rejebisque.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her