Logo

Tomater med fyld af røget torskerogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk bøftomater
150 g røget torskerogn
1 fed. presset hvidløg
2 tsk olie
1 spsk vand eller bouillon
1 spsk citronsaft
2 spsk hakket dild
½ tsk salt
peber
 
Sauce:
1 stk gul peberfrugt
1 tsk hvidvinseddike
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 spsk honning
 
Tilbehør og pynt:
4 skiver ristet groft rugbrød og basilikum
 
Toppen skæres af tomaterne og kernerne tages ud med en ske.
Hinderne fjernes fra rognen, som moses med en gaffel.
Hvidløg, olie, vand, citronsaft, dild, salt og peber blandes i.
Fyldet fordeles i tomaterne.
Peberfrugtern koges i 7-10 minutter, hvorefter den skylles i koldt vand.
Skindet pilles af peberfrugten, og kernerne fjernes.
Frugtkød, eddike, olie, citronsaft og honning blendes sammen til en jævn
sauce.
De fyldte tomater anrettes på tallerkener med saucen, frisk basilikum og
de ristede skiver rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her