Logo

Tomatketchup hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg modne tomater
1 løg
3 fed hvidløg
100 g selleri
½ dl olie
½ dl vineddike
3 nelliker
5 stk allehånde eller ½ tsk pulv.
3 stk laurbærblade
1 kvist basilikum eller ½ tsk pulv.
3 Spsk sukker
salt og peber

Skær løg, hvidløg og selleri ud i mindre stykker og lad det simre i den varme olie, indtil løgene er klare og bløde. Tilsæt så de udskårte tomater sammen med vineddiken, nelliker, allehånde, laurbærblade og basilikum.
Lad det hele småkoge under låg mindst en halv time og findel det så med stavmixeren, før det passeres gennem en trådsigte. Derefter varmes det op igen, sukkeret tilsættes, og ketchup'en smages til med salt og peber, evt. med lidt mere sukker og / eller eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her