Logo

Tomatmarmelade med æbler og banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tomater
1 banan
200 g madæbler
Kanel
Ingefær
Citron
Stjerneanis
Sukker
 
Tomaterne blancheres og skindet flåes af.
Tomaterne skæres groft ud, bananen skrælles og skæres ud, æble skrælles og skæres i tern.
Det hele koges sammen i en gryde med kanel, ingefær, stjerneanis og smages til med sukker og citronsaft.
Koges ind til marmeladekonsistens og pureres om nødvendigt.
Afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her