Logo

Tomatsauce 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 hakket gulerod
1 spsk olie
1 dl hvidvin eller grønsagsbouillon
2 dåse rflåede tomater
1 tsk timian
1 tsk oregano
Salt
peber

Svits løg, hvidløg og gulerod i olie i en gryde. Tilsæt vin/bouillon, tomater, oregano, timian, salt og peber, og lad den simre ved svag varme i ca. 20 minutter. Blend evt. sauce. Smag saucen til med salt, peber og hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her