Logo

Tomatsauce 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser hakkede tomater
1 finthakket løg
2-3 fed hvidløg
1 finthakket tomat
tomatpuré
chili- og hvidløgssauce
mild tacosauce
lidt piskefløde
oregano, basilikum, an anelse timian, salt og peber
 
Svits løget i lidt olivenolie i en gryde.
Pres hvidløg i og tilsæt de hakkede tomater (både frisk og dåse) og kog op.
Krydderierne tilsættes efter smag (forsigtig fremgangsmåde).
Fløden tilsættes for konsistens og afrunding af smagen.
Vær opmærksom på at saucen smager af mere over komfuret.
Lad saucen småkoge i en lille time til den er ensartet og "grødet".
Serveres straks med reven parmesan, hvidløgsflûte, oliven og babymajs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her