Logo

Tomatsauce, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hakkede løg
2 revne gulerødder
50 gram smør og ½ dl olivenolie
1 dåse flåede tomater
timian
laurbærblade
lidt sukker
2 spsk tomatpure
 
Løg og gulerødder svitses i smørret og olie i ca. 10 min uden at brunes.
Tomaterne med væde tilsættes sammen med salt, peber, laurbærblade og
timian og småkoger i ca. 20 min, hvorefter stegesky og tomatpure
tilsættes, smages evt. til med lidt sukker, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her