Logo

Tomatsuppe de luxe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 kg tomater
1 stor dåse tomatpure
1 stort løg
2-3 hønsebouillon
1 ½-2 l. sødmælk
½ l. piskefløde
salt, peber
 
Løg og tomater skæres i tern.
Svits først løget gyldent og tilsæt tomater.
Hæld ½ l. vand i gryden og lad det små simre i ca. 1 time.
Tilsæt godt med salt og peber.
Si saften fra tomater og løg i en skål (pres saften godt ud af tomaterne)
Kog saften op og tilsæt mælk, fløde, tomatpure og hønsebouillon.
Smag til med salt og peber.
Når smagen er der tilsætter du lidt Maizenamel for tykkelsens skyld.
Klar til servering.
 
Tips: Kog evt. nogle æg og pynt med croutoner og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her