Logo

Tomatsuppe med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med peberfrugt

Rød tomatsuppe sætter kulør på en kold vinterdag.

 

500 g tomater

3 fed hvidløg uden skal

5 dl grønsagsbouillon

½ rødløg, finthakket

5 cl hvidvin

1 stor gul peberfrugt, skåret i stykker

salt og peber

 

Mos tomater og hvidløg i en foodprocessor/stavblender til en grov creme.

Varm grønsagsbouillonen op til kogepunktet og rør tomatcremen i.

Tilsæt rødløg, rør igen og smag til med salt og peber.

Lad suppen småkoge 3-4 minutter, før du tilsætter hvidvinen.

Lad suppen småkoge i yderligere nogle minutter.

Tilsæt til sidst peberfrugten, før suppen hældes på en termokande, hvor den holder sig varm, til den skal serveres.

Det er vigtigt, at peberfrugten ikke koger mere, end at de sta­dig er sprøde, når suppen skal spises/drikkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her