Logo

Torsk canelloni med rogn og grønkålstatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
600 g torskefilet.
2 store bagekartofler.
1 dl vindruekerneolie.
Salt, peber.
8 østers
 
Rogn & grønkålstatar:
8 skiver letkogt frisk torskerogn.
½ citron.
Olivenoie.
2 hånd­fulde grønkål.
2 spsk grov sennep.
2 spsk hakket rødløg
2 spsk kapers
 
Sauce:
4 østers.
Saft af en ½ citron.
2 spsk mascarpone.
2 spsk sød­mælk
 
Skær torsken ud i 4 blokke a 3 x 10 cm.
Krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne, skær i tynde skiver og steg dem i olie.
Pak hver fiske blok stramt i kartoffelskiver og steg dem lige før ser­vering et par minutter på hver side.
Åbn østerserne og tag dem ud af skallerne.
Tjek, at alle lugter friskt.
Hæld væsken i en lille gryde, bring i kog og læg østerserne i.
Tag straks gryden af varmen.
Anret de lune østers på de 4 torskecanelloni lige inden servering.
 
Grønkålstatar: Pisk en vinaigrette sammen af sennep, løg, kapers og citronsaft.
Hæld olie i en tynd stråle i vinaigretten under kon­stant piskning.
Rens kålen og pluk i små blade, vend dem i vinaigretten.
 
Steg rognen lysebrun på en pande i lidt olivenolie.
 
Sauce: Åbn østers og hæld saften i en lille gryde med citronsaft.
Kog op og pisk mascarpone samt sødmælk i.
Skum saucen op med en stavblender.
Smag til med finthakket østers.
 
Anretning: Varm tallerkenerne og anret torskecanellonierne som vist på foto med østers, kål, rogn og sauce.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her