Logo

Torsk i sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 torsk
50-100 g smør eller margarine
2 spsk hvedemel
1 lille håndfuld salt
lidt stødt peber
2 store løg
¼ flaske madsherry

   
Tag skindet og ben af torsken.
Skær fisken i pæne store stykker.
Et lag smør eller margarine i bunden af et ovnfast fad.
Herover et lag torsk, der er vendt i hvedemel.
Herover drysses de hakkede løg.
Derefter endnu et lag smør eller margarine.
Det hele overhældes med ¼ flaske madsherry.
Læg låg på og lad fadet stå i 20-30 minutter i ovnen.
Serveres med hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her