Logo

Torsk med sennepsmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
Salatblad
Ca. 100 g kogt, kold torsk 1 spsk mayonnaise
salt, peber
Fiskesennep
Lidt citronsaft
¼ hakket hårdkogt æg
1 spsk hakkede rødbeder
Kapers
Citronskive
 
Smag mayonnaisen til med salt, peber, sennep og citronsaft.
Læg salatbladet på det smur­te brød og derefter fisken.
Pynt med mayonnaise, hakket æg, rødbeder, kapers og citronski­ven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her