Logo

Torsk på risbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk på risbund

1 portion kogte løse ris - se Tillæg

500 g torskefileter

salt og peber

½ spsk karry

5 spsk tør hvidvin eller cider

3 spsk rasp

3 spsk smør eller margarine

Tilbehør: grøn salat og citronbåde

*

Bred risen ud i smurt, ildfast fad og læg torskefileterne taglagt herpå.

Drys med salt, peber og karry og hæld vin eller cider ved.

Drys med rasp og dryp med smeltet fedtstof.

Stil fadet i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.

Server salat og citronbåde til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her