Logo

Torskerogn med karrymayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
Radicchio-salatblade
2 skiver kogt torskerogn (evt. fra dåse)
1 spsk mayonnaise
Karry
Citronsaft
2-3 sorte oliven
1 citronskive
Karse
 
Smag mayonnaisen til med kar­ry.
Læg salatblad ene på det smurte brød og anret torske­rognsskiverne herpå.
Pynt med karrymayonnaise, oliven, ci­tronskiven vredet som »rytter«
og karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her