Logo

Torskerogn, tomat, pickles og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
100 g friskkogt torskerogn
3 skiver tomat
2 spsk pickles
2 spsk sort kaviar eller Cavi-Art
1 tsk fintskåret purløg

Skær 8 skiver torskerogn og læg 4 i hver side af brødet.
Læg 3 tomatskiver ned igennem midten og oven på dem en bræmme af pickles og en bræmme af sort klaviar.
Drys purløg over.

Kogning cif torskerogn:
Køb et par friske 'torskebukser', ca. 150-200 g
Pak eller rul bukserne ind i smørsmurt pergamentpapir. Kom rognen i en gryde med kogende vand, 1 tsk salt og 1 spsk eddike og lad den koge i ca. 15-30 min., afhængigt af størrelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her