Logo

Torskerognsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg torskerogn eller en dåse
3 stilke fintsnittet blegselleri
125 g ærter
1 mellemstort finthakket løg
10 sorte oliven
100 ml. cremefraiche
3 spsk fløde
2 spsk citronsaft
paprika

Mos rognen med en gaffel, bland den med blegselleri, ærter og løg.
Rør fløde og citronsaft i cremefraichen og smag til med paprika, salt og peber.
Bland de 2 ting sammen og anret salaten i en skål.
Pynt med persille , halve oliven og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her