Logo

Torskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ben og afpuds fra en stor kogetorsk.
Løg.
Tomater.
cremefraiche.
 
Torsken skal deles i tre stykker: Hoved, mellemstykke og hale.
Kødet fra mellemstykket skæres fra benene til senere brug til
fiskefrikadeller.
Hovedet finpudses for kød, og halen bruges til kogning.
Suppe:
Benene fra mellemstykket samt afpuds fra hoved- mellemstykket koges
sammen med løg ca. ½ time.
Si suppen.
Tomater koges i suppen; når de er kogt ud, blendes det hele.
Smag til med salt og peber og jævn evt. suppen.
Pynt med toppe af cremefraiche.
Serveres med trekantede kuvertbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her