Logo

Tortilla chips 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Totopos

8 tortillas
olie til friturestegning
2 tsk salt
4 spsk reven parmesanost, eventuelt
½ tsk cayennepeber, eventuelt

1. Skær tortillaerne i fire dele, som derefter skæres halvt igennem, så man får otte trekanter.
2. Varm olien op til knap 200° og frituresteg dem til de er blevet lysebrune. Rør lidt rundt i dem af og til og sørg for, at alle tortillas bliver jævnt brune over det hele.
3. Læg dem til afdrypning på fedtsugende papir og drys dem med salt og eventuelt reven parmesanost og cayennepeber.

Serveres kolde sammen med Guacamole eller en chili-sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her