Logo

Tortilla med kartofler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To couverter

2 fintsnittede løg
6 økologiske æg
1 dl fløde 13 %
4-6 skrabede kartofler
2 fed fintsnittede hvidløg
olivenolie

Varm olivenolie på en ovnfast pande og steg tynde skiver af kartofler indtil de bliver gyldne. Tilsæt løg og hvidløg. Rist det med i 2 minutter. Pisk æg med fløde, salt og peber. Hæld det henover og skru ned for blusset. Lad bunden sætte sig og kom panden i en varm ovn, 180ºC i ca. 12 - 15 minutter (har du ikke en ovnfast pande, så læg låg på og steg videre under svag varme ca. 15 minutter.) Server med ristet rugbrød, en frisk salat og evt. stærk dijon sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her