Logo

Tortilla med kartofler og løg 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ kg røde kartofler, skåret i tynde skiver
4 store æg
½ tsk salt
2 spsk olivenolie
1 lille rødløg i tynde skiver
30 g rørt flødeost med purløg

Opvarm olien i en pande over middel varme, og svits kartoffelskover og løg, indtil kartoflerne er møre, i 8-10 minutter, under hyppig omrøring.

Pisk æg, flødeost og salt i en mellemstor skål.

Hæld dem overkartoffelblandingen på panden.

Skru varmen ned til svag-middel, og rør forsigtigt, indtil blandingen er stiv, ca. 5 minutter.

Servering:
Skær tortillaen i både. Servér den varm, eller sæt den i køleskabet til senere servering.

Tips: Servér denne enkle, indbydende ret til brunch eller en let middag, enten varm eller ved stuetemperatur.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her