Logo

Tortilla med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortilla med majs

 

Fyldte tortillaser er nem sommermad, og fyldet kan nemt varieres. Her er fyldet grønsager - du kan udvide med lidt kyllingestrimler eller ristet hakket oksekød.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (2 personer) Er du alene så halver portionen

 

#

1 rødløg (finthakket)

1-2 fed hvidløg (finthakket)

1 spsk olie

1 grøn peberfrugt (tern)

1 tsk oregano

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk stødt koriander

1 dåse chilibeans

200 g majskerner (frisk, frost eller konserves)

1 spsk limesaft

salt og peber

 

Tilbehør:

4 tortillaser

1 lille glas jalapeño (hot eller mild)

cremefraiche og salat

*

 

Steg løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt peberfrugt og krydderier.

Steg under omrøring i 5 min. og tilsæt bønner og majskerner.

Kog retten igennem og smag til med limesaft, salt og peber.

Varm tortillaerne og fordél fyldet på dem.

Server med jalapeño, cremefraiche og salat.

 

Tips: Jalapeño er en middelstærk chili, som ofte anvendes i det mexicanske køkken.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her