Logo

Tortillas med oksekød, Apetina og frisk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortillas med oksekød, Apetina og frisk salsa

Salsa:
6 tomater (ca. 750 g)
1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
½ dl finthakkede friske korianderblade
2 tsk finthakket chilipeber
1 dl friskpresset limesaft
½ tsk groft salt
Tortillas:
400 g wokstrimler af okseklump
1 spsk olie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

1 lille romainesalat fintsnittet (ca. 250 g)
1 agurk i tern (ca. 400 g)
3 groftrevne gulerødder (ca. 225 g)
100 g Apetina i tern naturel 3%
8 tortillas, usødede majs- eller hvedepandekager, 20 cm i diameter (ca 360 g)

Salsa: Halver tomaterne, skrab kernerne ud og hak frugtkødet.

Vend det sammen med rødløg, koriander, chili, limesaft og salt. Smag til.

Tortillas: Svits oksekødet i olie i en varm pande eller wok – gerne af et par omgange. Krydr godt med salt og peber.

Anret kød, salat, agurk, gulerod, ost og salsa i skåle og server med varme tortillas – ca. 10 min. ved 225°C - så kan alle kombinere, som de vil.

Tips: Wokstrimler kan erstattes med hakket oksekød 5-8% fedt.

Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her