Logo

Trøffelfarseret fasanbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk fasanbryst med vinger og skind
8 skiver mortadella pølse
20-30 pillede pistacienødder
4 spsk sort trøffelpesto
1 fed hvidløg
1 groft skåret medium løg
1 dl extra jomfruolivenolie
1 l kalvefond eller -suppe
10-15 blade rucola
1 lille rød peberfrugt i tynde strimler
½ dl fløde
1 dl tør hvidvin
Maizena majssti­velse
Salt, peber og stødt fennikel
 
Pynt:
2 spsk appelsinmarinerede tyttebær.
8 appelsinskiver
4 pæne blade basilikum el. citronmelisse
 
Åbn fasanbrysterne som en bog.
Lavet snit fra vingeknoglen mod midten, men ikke helt igennem.
Bank kødet lidt og let på skindsiden.
Læg kødet med skindsiden nedaf.
Krydr med salt, peber og fennikel
Farser nu med 2-3 blade rucola, 6-7 pistacienødder (lagt spredt), 3-4 tynde skiver hvidløg, 2 skiver mortadella, smør 1 skefuld trøffelpesto på og læg 2 strimler rød peberfrugt på.
Rul kødet forsigtigt, men fast og bind med kødsnor, til det ligner en pølse.
Brun fasanbrysterne i olie i en sauterpan­de, der lige passer i størrelsen til 4 fasan­bryster.
Tag dem op og brun løgene let i olien.
Læg kødet tilbage i panden - stænk med hvid­vin og tilsæt suppe.
Lad småkoge ved lavt blus i ca. 15 minutter.
Tag kødet op og skær vingerne af.
Udben vingerne og skær vingekødet i små stykker uden skind.
Kør det i blenderen med fond og evt. med lidt lys Maizena majsstivelse.
Si den blendede fond over i en teflonpande.
Varm saucen, tilsæt lidt fløde og lad småkoge til en let cremet konsistens.
Varm kødet i saucen.
Tag kødet op, fjern skindet og skær kødet i 5-6 skiver a ca. 1 cm og anret på tallerke­ner med sauce.
Pynt med tyttebær, 2 ski­ver appelsin og de pæne blade.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her