Logo

Tranebærkompot 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl vand
2 ½ dl melis
250 g frosne tranebær
skallen af ½ appelsin
 
Vand og melis samt fine strimler fra den gule appelsinskal koges sammen
nogle minutter.
Tranebærrene tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 min.
Tag tranebærrene op med en hulske og læg dem i en serveringsskål.
Sukkerlagen koges ind til den tykner, og hældes over bærrene.
Evt. røres lidt appelsinsaft i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her