Logo

Tranebærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tranebær  
3 dl vand 
 
Rens og skyld tranebærrene.
Hæld dem i en gryde sammen med vandet og lad dem koge i 10-15 minutter.
Bærrene hænges til afdrypning i et klæde lagt over et dørslag.
Kog saften op igen, skum den, og hæld den på skoldede flasker skyllet med
Atamon eller spiritus.
Luk flaskerne til med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her