Logo

Transportkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
200 gram sukker
125 gram hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
50 gram hakket chokolade (gerne Knapper)
1 banan.
100 gram smeltet smør.
 
Til dejen piskes æggene med sukkert til en æggesnaps.
Smørret smeltes, afsvales og blandes skiftevis med hvedemel og bagepulver i æggene.
Den mosede banan og chokolade blandes i til allersidst.
Dejen fordeles ⅔ op i en velsmurt muffinsform eller papirforme.
Stilles på en bageplade, og over hver kage kan der drysses lidt mandelsnitter.
Bages på nederst rille ved 200ºC i ca 15 min, måske lidt længere, hvis du anvendes metalforme.
Kagerne skal være svagt gyldenbrune.
Fryses evt. i papirforme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her