Logo

Troldkvindens suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort løg (hakket i store stykker)
1 fed hvidløg
500 g frosne ærter
1 liter vand eller grønsagsbouillon
3-4 spsk frisk hakket mynte (kan udelades)
½ spsk vegetabilsk olie
1 tsk salt      
 
Varm olien i en gryde ved middel varme i ca. 1 minut.
Tilsæt løg og hvidløg og svits dem i ca. 3 minutter, til de er bløde.
Tilsæt vand eller grønsagsbouillon og bring det i kog.
Tilsæt ærterne og bring det i kog igen.
Skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
Tag gryden af varmen og lad den stå i et par minutter.
Hæld indholdet i en blender, tilsæt hakket mynte og 1 tsk salt. Blend suppen.
Smag suppen til med salt eller mere mynte.
Når du er tilfreds med suppens smag, hældes den i en skål og serveres med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her