Logo

Tun/avocado-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocadofrugter
1 dl cremefraiche
en dåse tun
salt peber og citronsaft
et par skiver rugbrød
karse
 
Avocadofrugterne udhules og skæres i små stykker.
Tunen drænes for olie eller vand og vendes sammen med avocadoen.
Tilsæt cremefraiche og smag til med salt, peber og citronsaft.
Anrettes på rugbrød og pyntes med karse 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her