Logo

Tun i pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i vand
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 dl oksebouillon (oksetern opløst)
1 stort løg
2 fed hvidløg
½ tsk knust chili
2 spsk cremefraiche
1 spsk olie til stegning
pasta efter smag
  
Kom olien i en gryde og steg de snittede løg til de er klare.
Kom de snittede peberfrugter i sammen med tunen, og de fint hakkede hvidløg og chilien.
Kog okseterningen i en seperat gyde og hæld de 2 dl over i en gryden med tunen og kog det hele i ca 20 min.
Når det har kogt, kommes cremefraiche i og smages til med lidt salt.
Kog hvilken som helst pasta og kom tunen oven på den afdryppede pasta (ligesom pasta og kødsauce )  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her