Logo

Tun på spid med persille, citronskal og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2500 g frisk tun i store tern
1 bdt hakket bredbladet persille
Revet skal af 2 citroner
5 fed finthakket hvidløg
1 dl olivenolie
4 squash i store tern
Salt og peber
30 træspid

Persille, citronskal, hvidløg, olivenolie, salt og peber røres sammen.
Heri marineres tunen et par timer, gerne natten over.

Tunen stikkes på spid sammen med squash og grilles.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her