Logo

Tunbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Når tun kødet er skåret fra, så brun benene, kom vand på og tilsæt citron, citrongræs, limeblade, et skvæt hvidvin, tomater skåret ud, løg, hvidløg og kog det op. Lad det simre, og når der er substans i suppen, så si den gennem et viskestykke, som ikke er skyllet i Bamseline eller andet skyllemiddel, der ødelægger din nye bouillon med syntetisk renhedssmag. Kom suppen tilbage i gryden og kog den ind til passende konsistens.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her