Logo

Tunesisk mandel-appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

45 g fint revet daggammelt brød minus skorpe
2oo g sukker
100 g mandler
210 ml.majsolie
4 æg
1 citron
2 appelsiner
1 1 /2 tsk bagepulver

Sirup:
Saften af citrusfrugterne
85 g sukker
3 nelliker
2 kanelstænger

Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen. Tilsæt æg, og olie.

Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt.

Bages i 40 min ved 180º.

Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage).

Server fx. med græsk "style" yoghurt, eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her