Logo

Tunfisk-snitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 selleri
4 skiver franskbrød
1 salathoved
1 dåse tunfisk (200 g)
1 citron
3 spsk tomatpuré
1 tomat
2 spsk mayonnaise
2 spsk ymer
1 bakke karse
salt
smør

Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Rens sellerien og kog den mør i letsaltet vand. Afkøl den. Skær sellerien i 4 tykke skiver. Skyl salatbladene og lad dem dryppe godt af. Udstik franskbrødskiverne til ringe med et glas og smør dem med smør. Læg salatblade på samt runde skiver af selleri. Bland tunfisk med lidt citronsaft og tomatpuré. Fordel blandingen over selleriskiverne. Garnér med tomatskiver, samt lidt mayonnaise rørt op med ymer og slut af med list karse på toppen. Læg en citronbåd på hver tallerken.
Tips:
En rest kogt eller stegt kyllingekød, kan anvendes i stedet for tunfisk.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her