Logo

Tunfisk tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g hvedemel
75-100 g smør
salt
lidt vand til at samle dejen

Fyld:
En god håndfuld revet ost
2 ds tun - én af dåserne kan erstattes af muslinger eller rejer
1 bægercerme fraiche 18% eller syrnet fløde 9%
estragon, timian, herbes de Provence eller lign.
salt og peber
sorte oliven

Dejen samles og stilles koldt ½ time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform
Halvdelen af osten kommes i bunden af tærteformen
Tun, cremefraiche og krydderier piskes godt sammen - jo luftigere jo
bedre
Resten af osten blandes i og massen hældes op i tærtebunden
De sorte oliven kommes på.
Tærten bages ved 200°C i ca. 30 min


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her