Logo

Tunfiskemousse med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tunfisk i olie á 200 g
olie fra den 1 dåse skal bruges
1 mellem stort løg
saften af 1 citron
¼ l. 18% cremefraiche
6 blsde husblas
1 ½ dl piskefløde
salt, peber
150 g rød kaviar
Pynt: tomater og citronmelisse
 
Tunfisk, løg, citronsaft og cremefraiche blendes.
Fløden piskes stiv
Husblas lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og
den smeltes i en gryde.
Rør husblasen i tunmassen.
Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den
stiftpiskede fløde i og derefter kaviaren.
Kommes i en form og sættes i køleskab i et døgn.
 
Tips: Tunmoussen er fryseegnet
Kan serveeres på lidt friskskåret salat og dertil en grøn dressing:
Purløg, dild, karse og persille hakkes fint, røres sammen med lidt
mayonnaise og citronsaft, salt og peber.
Derefter røres cremefraiche i. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her