Logo

Tunge- og bladsellerisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g kogt kalvetunge
3-4 stilke bladselleri
3-4 syltede agurker

Marinade:
2 spsk olie
1 tsk vineddike
½ tsk dijonsennep
salt og peber

Tunge, bladselleri og agurk skæres i små terninger og blandes i en skål. Marinaden piskes sammen og hældes over.
Salaten trækker mindst 1 time inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her