Logo

Tunmousse 10

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ds tun
¾ l cremefraiche
3 spsk løg
11 bl. husblas
1 citron
salt og peber
 
Husblas lægges i koldt vand.
Tun, løg og cremefraiche blendes til en fin masse.
Smages til med citron ( hold lidt igen med citronen), salt og peber
Husblasen tages op af vandet og afdryppes, smeltes ved svag varme tilsæt citronsaft.
Husblasen røres i tunmoussen, som stilles koldt.

 
Tips: Serveres med rejer eller hummerhaler, dressing, citronbåde og flûtes.
Lav evt. selv en dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her