Logo

Tunmousse 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dåser tun i vand (ca 400 g)
200 g mayonnaise
200 g cremefraiche 18%
½ dl citronsaft
3 spsk revet løg
lidt salt
12 blade husblas
4 dl fløde
½ tomatketchup
rejer, salat, tomat til pynt

 

Hæld vandet fra tunen og findel den, rør derpå mayonaise, cremefraiche,
citronsaft, løg, ketchup og salt i.
Smelt den godt udblødte husblas og rør den i blandingen, inden den
piskede fløde som det sidste vendes i.
Hæld moussen i en form og lad den stå koldt til næste dag eller stil den i
fryseren med det samme.
Vendes ud på et fad og pyntes med finthakket salat, rejer og tomatbåde

 

Tips: Resterne kan bruges i sandwich i flere dage

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her