Logo

Tunpostej med grapefrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g tun i vand
Revet skal af 1 grapefrugt
75 g brødkrumme
2 tsk hakket løg
1 sammenpisket æg

Mos tunen jævn, rør derefter resten af ingredienserne i med peber efter smag.
Hæld det i en smurt 450 g form og glat overfladen.
Bag postejen ca. 40 minutter ved 180°C.
Server afkølet med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her