Logo

Tunsalat med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds tun i vand
150 g dåsemajs
1 lille stykke agurk
1 spsk revet peberrod
1 tomat

Hæld væden fra tunen og majsen.
Bland dem med den fint hakkede agurk, samt peberroden.
Lad salaten stå koldt i nogen tid, inden den serveres.
Pynt med kvarte tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her