Logo

Tyk tamari-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk olie
¼ kop tamari
¼ kop vand
½ spsk arrowroot eller kouzou

Varm olien i en gryde, tilsæt tamari og kog op.
Tilsæt vand og lad det koge nogle minutter.
Opløs arrowroot/kouzou i lidt vand, kom det i saucen og kog det, indtil saucen er tyk. Rør konstant. Hældes over kogte flager, ris og andre retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her