Logo

Tykmælks-panna cotta med kirsebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tykmælks-panna cotta med kirsebærsauce

 

Panna Cotta med kirsebærsauce er en skøn og velsmagende (jule)dessert - perfekt til de, der ikke er så begejstret for risalamande - få opskrift her.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Hviletid: et par timer

 

#

½ stang vanilje

100 g sukker

1 dl piskefløde

2 dl tykmælk

1 tsk fintrevet citronskal (økologisk)

3 blade husblas

Tilbehør:

kirsebærsauce (eller bær fra fryseren)

*

 

HÆK vaniljestangen, skrab kornene ud, og mos dem sammen med sukkeret.

 

LÆG vaniljestang og vaniljesukker i en gryde, og tilsæt fløden.

Giv det et stille opkog, til sukkeret er smeltet.

Køl blandingen ned til ca. 40 °C, og fjern vaniljestangen.

 

LÆG husblas i blød i koldt vand i 5 min.

Tryk vandet ud af husblasbladene, og kom dem i den lune flødeblanding så de smelter straks, og man undgår tråde.

 

TILSÆT tykmælk og citronskal, og hæld cremen i portionsglas. Stil dem i køleskab i et par timer. Anret med kirsebærsauce eller bær.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her