Logo

Tynde skiver ørred med klipfiske­-salt og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
500 gram ørred filet (evt. norsk laks) 
100 gram klipfisk
100 gram stenbiderrogn (eller anden rogn) 
kørvel til dekoration
1 dl cremefraiche 18% 
1 citron. salt, peber
 
1. Ørredfileten renses for ben og fedt (lad evt. fiske­handleren gøre det).
"saltes" med klipfisken, der er revet på et groft jern, samt med friskt kværnet peber.
2. Stilles køligt i 8 timer.
3. Der røres en sauce af cremefraiche og citronsaft, salt og peber samt den rensede stenbiderrogn.
4. Ørredfileten skæres i tynde skiver og anrettes på en flad tallerken med sauce omkring. Dekoreres med en lille kvist kørvel.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her