Logo

Tyrkisk brød med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk olie
550 g (9 ¼ dl) safir hvedemel

Fyld:
1 bdt persille
200 g (ca. 3 stk) løg
¼ grøn peber eller rød peber
200 g fetaost
½ tsk paprika
½ tsk peber
æggehvide til pensling

Gæren udrøres i vandet. Olie og hvedemel tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 45 min. Persille, løg og peberfrugt hakkes. Blandes med fetaost, paprika og peber (evt. i food-processoren). Dejen lægges på et meldrysset bord. Luften trykkes ud med knoerne. Dejen deles i 8 stykker som rulles ud i ovale stykker (ca. 18x24 cm). Kanten pensles med æggehvide. Fyldet fordeles på dejstykkerne. Enderne foldes ind, og derefter foldes siderne ind over midten. Pensles med æggehvide.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her